45 % rabatt på Kung Lear och Köpmannen i Venedig

HW
Henrik Wilhelmsson

Kulturkortare får i sommar köpa biljetter till Hamletscenens föreställningar för 250 kronor (ordinarie pris 455 kronor). Antalet biljetter är begränsat till 20 stycken per föreställning. Föreställningarna i Kronoborgs slottsgård i Helsingör är alltid en nära och intensiv upplevelse med spektakulära tolkningar av Shakespeares verk på olika språk. I augusti är det Kung Lear och Köpmannen i Venedig som spelas under tre kvällar var och nu har den som har ett Kulturkort och kommer först till kvarn chansen att se dem med 45% rabatt.

Kung Lear spelas 1, 2 och 3 augusti klockan 20.00, Köpmannen i Venedig spelas 7, 8 och 9 augusti klockan 20.00. Kung Lear framförs på engelska med dansk text. Köpmannen i Venedig framförs på tyska med dansk text.

Köp biljetterAnge rabattkoden, kultur king, när du köper biljetten till Kung Lear via länken här.  Lös in koden, välj antalet biljetter, skapa ett användarkonto och köp biljetterna. Ange rabattkoden, venedig kult, när du köper biljetten till Köpmannen i Venedig via länken här. Lös in koden, välj antalet biljetter, skapa ett användarkonto och köp biljetterna.Obs. Vill du använda fler än en rabattkod måste du stänga ner webbläsaren och öppna den igen mellan köpen. Biljetterna finns till försäljning till och med torsdagen den 25 juli kl 12:00. Först till kvarn. Mer info om Hamletscenen: www.hamletscenen.dk

Häng med på Shakespeareresan. Läs mer på den här länken.För mer information kontakta kulturkortet@helsingborg.se