70 procent rabatt i oktober

PS
Paul Svensson

Under hela oktober har du möjlighet att handla våra schyssta kläder och snygga accessoarer med hela 70 procent rabatt. Det betyder att du kan köpa en snygg t-tröja för endast 30 kronor och en rättvisemärkt tygkasse för endast 15 kronor. Ett erbjudande både du och miljön tjänar stort på.

Genom att handla några av våra varor sparar du inte bara pengar, du gör även miljön och världen en riktigt stor tjänst. Samtliga av våra kläder är producerade under rättvisa förhållande och med 100 procent ekologisk bomull. Rabatten gäller under hela oktober, vilket gör att du har gott om tid att titta och ögonklämma på produkterna innan du bestämmer dig.

För endast 105 kronor får du en helt ny stil som inkluderar en t-tröja, luvtröja, multiscarf och en snygg tygpåse. Det går givetvis bra att köpa enstaka produkter också, det är helt och hållet upp till dig. Bra pris är det i alla fall. Vad sägs om en huvtröja i ekologisk bomull för under 50 kronor? Eller en multiscarf för 15 spänn? Du får 70 procent rabatt på samtliga prylar och kläder som ingår i kulturkortets kollektion i Helsingborgs kulturbutik. I butiken hittar du rättvisemärkta t-tröjor i två olika stilar, multiscarfar, praktiska tygväskor och tidernas kanske skönaste långarmade med luva. De flesta av produkterna finns dessutom i två olika färger.

Följande produkter finns tillgängliga:
T-shirt unisex, 30 kronor (ordinarie pris 99 kronor)
T-shirt figurnära, 30 kronor (ordinarie pris 99 kronor)
Huvtröja, 45 kronor (ordinarie pris 149 kronor)
Multiscarf, 15 kronor ((ordinarie pris 49 kronor)
Tygväska, 15 kronor ((ordinarie pris 49 kronor)

Det här erbjudandet gäller alla, oavsett om du har kulturkortet eller inte. Helsingborgs kulturbutik hittar du bara online och det enda du behöver göra att klicka för att vi ska skicka. Enkelt. Smart. Och miljövänligt.

Vad: 70 procent rabatt på kulturkortskollektionen
När: 1–31 oktober
Var: Helsingborgs kulturbutik

Lämna en kommentar