Allsång med Malmö Opera

PS
Paul Svensson

Inled hösten med härlig allsång tillsammans med Malmö Opera och Rickard Söderberg. Söndag 3 september kommer de till Dunkers kulturhus tillsammans med Helsingborgs Kammarkör och stämmer upp med musikaler, schlager och svenska hits. Med Kulturkortet får du fin rabatt på biljettpriset.

Boosta hösten på bästa sätt med musik och allsångskänsla. Med Kulturkortet får du galet fin rabatt på biljettpriset när Rickard Söderberg och Malmö Opera gästar Dunkers kulturhus. Rickard håller i taktpinnen och med sig på scenen har han också ett par av sina kollegor och vänner från operan. Räkna med lite av varje när de tar ton. Det blir förstås en hel del svenska klassiker men också svulstiga musikaler och körmusik tillsammans med Helsingborgs Kammarkör.

Om det blir några pampiga operetter vet man aldrig när Rickard är allsångsledare. Kanske tar han ton och bryter ut i en Bel canto eller på annat sätt visar upp sin tekniska briljans. Fokus är dock på allsång och att alla ska vara med att sjunga.

Ordinarie biljettpris är 330 kronor. Har du Kultorkortet betalar du endast 260 kronor. Biljetter hittar du online via Ticketmaster eller till fots på Dunkers kulturhus. Passa på medan det fortfarande finns biljetter kvar.

Vad: som på Skansen fast i Helsingborg
När: 3 september 15.00–16.20
Var: Dunkers kulturhus
Pris: ordinarie pris är 330 kronor, 260 kronor med Kulturkortet

Foto: Malmö Opera