Alltid 15 % rabatt i butiken

HW
Henrik Wilhelmsson

Glöm bort mellandagsrean och mitt-i-veckan-reor, after work-prissänkningar och sporadiska röda prislappar i din lokala klädesbutik. Från och med i dag har du som är Kulturtant alltid 15 % rabatt i Kulturkortsbutiken. Ja, oavsett om det är måndag, onsdag eller lördag handlar du alltid billigare i vår butik.

Rabatten gäller på våra schyssta kläder och snygga accessoarer. Som till exempel våra rättvisemärkta t-tröjor och långärmat med luva, multiscarfar och praktiska tygväskor gjorda av 100 % ekologisk bomull. Genom att handla några av våra varor gör du inte bara plånboken en tjänst, utan du gör även miljön en riktigt stor tjänst. Och det tycker vi är en riktigt bra deal!

Följande varor kan du handla med Kulturtantsrabatt:

Multiscarf, vit eller svart (lika snygg på träningen som på arbetsplatsen)T-shirt unisex, svart (för de där varma dagarna)T-shirt figurnära, vit (lite tightare passform)Luvtröja, svart (så skön, oavsett tillfälle)Tygväska, vit eller svart (moder natur tackar dig från sitt gröna hjärta)För miljön! För plånboken! För dig! Uppge rabattkoden ”kulturtant” när du ska betala för att få dina 15 % rabatt på varan eller varorna. Kulturkortsbutiken behöver du inte ta en buss till, det är bara att stiga in i butiken