Är du där på Jag var där med Frida Braxell?

PS
Paul Svensson

Medan hösten tar över Helsingborg förgyller Frida Braxell Dunkers kulturhus med solskensmusik torsdag 10 oktober klockan 19.00. Frida Braxell är den andra artisten i Dunkers musikserie Jag var där och hennes glada och poppiga texter kan få vem som helst att glömma att det blåser höstvindar i Helsingborg. Med Kulturkortet får du extra fin rabatt på entrébiljetten och pröjsar endast 150 kronor.

Frida Braxell är musikern från Göteborg som har varit aktiv sedan 2012 och under 2019 släppte hon sitt senaste album, Om livet & ångesten. Texterna skriver hon själv och det är poppigt och glatt, vilket är precis vad den här kulturtanten är i behov av just nu.

Musikserien, Jag var där, lyfter fram artister som är på väg att slå igenom med sin musik. Frida är inget undantag, hon har fått fin kritik för sitt senaste album. Det är personligt, unikt och du kommer med all säkerhet att bli lite gladare när du har hört hennes musik. För det är helt omöjligt att inte dra på det stora leendet när Frida sjunger om en hamster som heter Siv och hur silvertejp kan fånga tigrar, resa Kinesiska muren och göra en kompass när man är vilsen i vassen i djungeln efter en flygkrasch. Men det är också djupare texter om kärlek, livet och allt det där som händer när man minst anar det.

En kväll som kommer att få dig att må lite bättre. Eller en kväll för dig som bara vill ha lite solsken på insidan en stund medan stjärnorna tindrar utanför och på scenen. Med Kulturkortet pröjsar du endast 165 kronor för en biljett till en av höstens mysigaste spelningar. Jag var där har endast 65 platser och garanterar en intim musikupplevelse. Formatet är perfekt för att uppleva en artist som Frida Braxell.

Den här delen av hemsidan visar innehåll från YouTube. Genom att fortsätta godkänner du GDPR och Sekretesspolicyn.

Vad: Jag var där: Frida Braxell
När: 10 oktober 19.00
Var: Dunkers kulturhus
Pris: 150 kronor med Kulturkortet, ordinarie pris 195 kronor

Lämna en kommentar