Augustierbjudande i entrébutiken

PS
Paul Svensson

Sommaren 2018 kommer att gå till historien som en av de varmaste i svensk historia. Då kan det vara skönt att svalka av sig med månadens erbjudande i entrébutiken. Under augusti får du med Kulturkortet finfin rabatt på Fredriksdals egna tygkasse.

Du vet hur det är. Du är iväg och shoppar och hittar något som du verkligen vill ha. Sagt och gjort, du köper varan och får sedan frågan: Vill du ha en påse? Ett ögonblicks vånda då du kastar en blick på den fruktansvärda, slappa plastpåsen framför dig. Tänk nu om du hade haft en snygg tygkasse med dig till butiken istället. Snacka om tur att den här månadens erbjudande är just en tygkasse.

Inte nog med att du sparar pengar när du handlar Fredriksdals tygkasse i augusti, du gör även miljön en riktigt stor tjänst. Kassen är nämligen tillverkad av 100 % ekologisk och fairtrade-märkt bomull. Med kassen i handen behöver du aldrig mer tänka på några plastpåsar igen. Ta med dig den snygga kassen när du shoppar eller ska till matbutiken.

Ordinarie pris är 95 kr, men har du Kulturkortet betalar du endast 81 kr för stans snyggaste tygkasse. Glöm inte att visa upp ditt Kulturkort i appen eller i entrén för att erhålla rabatten. Rabatten gäller under hela augusti (så långt lagret räcker).

Vad: Månadens erbjudande 15 % rabatt på Fredriksdals tygkasse
När: Augusti
Var: Entrébutiken på Fredriksdal
Pris: 81 kr, ordinarie pris 95 kr

Lämna en kommentar