Biljetter till Jul på Fredriksdal släppta

HW
Henrik Wilhelmsson

I skrivande stund är det knappt trettio dagar kvar till jul. Jul på Fredriksdal (8-10 december), vill säga. Och från och med i dag, fredagen den 10 november, kan du även förköpa biljetter till arrangemanget direkt via Ticketmaster – hur smidigt som helst! Köp dina biljetter redan i dag och slipp att stå i kö för att lösa entré under själva marknadsdagarna.

Måste jag förköpa min biljett även om jag har ett Kulturkort? Nej, självklart inte. Du som är kulturtant har alltid fri entré på Fredriksdal och behöver bara visa upp kulturkortet innan du glider in på julmarknaden för att mysa omkring i vintermörkret.

Om du vill läsa mer om Jul på Fredriksdal rekommenderar vi verkligen att du svänger in en runda på Fredriksdals webbplats (klicka på länken för att komma dit nu). Vi vill dock passa på att informera om att ett häftigt begär för jul, pepparkakor och bjällerklang kan infinna sig i hjärtat!

Vad: Jul på Fredriksdal När: 8-10 december (fredag kl. 13.00–19.00, lördag och söndag kl. 11.00–18.00) Var: Fredriksdal museer och trädgårdar Pris: 100 kr. Fri entré för dig med Kulturkortet och för unga till och med 18 år