Biljettsläpp för succén Jag var där

Fideli Österström

Dunkers succékoncept Jag var där är tillbaka och idag släpps dessutom biljetterna till vårens fyra spelningar. Jag var där är en intim musikupplevelse i Teatersalen som endast tar 65 personer. Med Kulturkortet sparar du hela 255 kr när du köper entrébiljett till samtliga spelningar.

I vår presenterar Dunkers hela fyra artister som alla är nära att slå igenom. Det kan således vara sista gången du får chansen att se din favorit i det lilla formatet innan det stora genombrottet. Trycket brukar vara högt och eftersom platserna är få tycker vi att du bör passa på att köpa din biljett redan idag. För visst vill du kunna säga att du var där, innan alla andra också säger det?

26 januari 19:00
Lady Sybil
Musik som kommer från hjärtat. Duon Lady Sybil bildades i Helsingborg 2012 och består i dag av Hedda Andersson och Felicia Edström Jansson. De bjuder på en fantastisk musikberättelse som tar dig med på en resa från början av deras karriär till destination i dag. Det här blir en spelning laddad med känslosamma texter och genomarbetade gitarrmelodier.

Köp biljetter till Lady Sybil på ticketmaster.se

14 mars 19:00
Traveling John
Han förverkligade drömmen om att skapa sin egen musik och att resa ut i världen. Under två års tid reste John Dunsö runt i Nord- och Sydamerika. Erfarenheterna, platserna och kärleksfulla möten längs vägen blev ett album med influens från stora amerikanska stjärnor som Paul Simon och Bob Dylan. Texterna och historieberättandet är i fokus och kommer till liv via gitarren som John ibland spelar i upptempo och andra gånger lugnare melodier på.

Köp biljetter till Traveling John på ticketmaster.se

4 april 19:00
Frida Selander
Norrländska Frida Selander är som ingen annan, med en speciell röst lika förförisk som uppriktig. Ensam med sin gitarr och med rösten och texterna i fokus berättar hon historier om förgänglighet, om att öppna sitt hjärta, om det mest ömtåliga i människor och om att hitta rätt nyckel till rätt dörr. Frida Selander lämnar inte någon oberörd och har jämförts med storheter som Nina Simone, Patti Smith och Jeff Buckley. Ändå är hon mest sig själv.

Köp biljetter till Frida Selander på ticketmaster.se

16 maj 19:00
Paperwing
Med inspiration från artister som Björk, Little Dragon och Robyn bygger Paperwing sitt eget unika universum av miniepisk symfonipop. Bakom namnet döljer sig artisten, producenten och låtskrivaren Jenny Soovik som genom lager av röst, syntar och elektroniska atmosfärer skapar sköna beats och ambient drömpop när den är som absolut bäst.

Köp biljetter till Paperwing på ticketmaster.se

Vad: Jag var där
När: 26 januari, 14 mars och 4 april 16 maj
Var: Dunkers kulturhus
Pris: 165 kr med Kulturkortet, ordinarie entré 195 kr. Köp biljetter till samtliga tre konserter med Kulturkortet för endast 525 kr (du sparar 255 kr)

Köp paketet till Kulturkortspris på ticketmaster.se

Lämna en kommentar