Biljettsläpp på Dunkers kulturhus 13 augusti

PS
Paul Svensson

Den som väntar på något gott väntar alltid lite, lite för länge. Men nu är snart väntan äntligen över och lördag 13 augusti klockan 10.00 släpper Dunkers kulturhus biljetterna till höstens Samtal på Dunkers samt till konserten Ale Möller – 50 år på scenen. Med Kulturkortet har du utomordentlig bra rabatt på såväl samtalen som konsertbiljetten.

I höst firar Samtal på Dunkers 15 år. Samtalsserien är uppskattad av en kunnig och nyfiken publik och har under åren bjudit på mängder av intressanta samtal med kulturpersoner, samhällsdebattörer och opinionsbildare. Den här hösten viger man scenen åt Ewa Fröling (10 september), Karin Alfredsson (8 oktober), Marianne Lindberg De Geer (29 oktober) och Ann-Christine Ruuth (19 november). Missa inte chansen att skratta och häpnas tillsammans med fyra av Sveriges mest intressanta kvinnor. De har mycket att berätta.

Tänk på att vara ute i god tid då biljetterna till Samtal på Dunkers är eftertraktade. Med Kulturkortet betalar du endast 170 kronor för en plats i publiken, ordinarie pris är 230 kronor. Biljettsläpp 13 augusti klockan 10.00. samtal på Dunkers är ett samarrangemang tillsammans med Föreningen Norden och Killbergs bokhandel.

Från samtal om allt och inget till en 50 år lång karriär på två timmar. Söndag 4 september klockan 16.00 kan du vara med när Ale Möller firar 50 år som artist. Det gör han med en show som innehåller musik och anekdoter från en livsresa världen över. Förvänta dig allt från dragspel och flöjter till kohorn och, självklart, en massa harmoni, rytmer och Ale Möllers härliga tokglädje. Med sig på scenen har Ale sina medmusiker Johan Graden och Olle Linder.
Ordinarie pris är 250 kronor, med Kulturkortet betalar du endast 210 kronor för att vara med när Ale Möller firar 50 år.

Biljetter till Samtal på Dunkers och Ale Möller – 50 år på scenen säljs i entrén på Dunkers kulturhus från och med 13 augusti klockan 10.00. Samtidigt släpps biljetterna också online via dunkerskulkturhus.se. Notera dag och klockslag i kalendern för att inte gå miste om höstens kanske mest eftertraktade biljetter.

Höstens andra biljettsläpp sker lördag 3 september. Vid det tillfället släpps biljetterna till övriga programpunkter i Dunkers kulturhus höstprogram: Söndagsscen, Lokalhistoriska föredrag, konserter med mera. Håll utkik på dunkerskulturhus.se för att inte missa något.

Vad: eftertraktat biljettsläpp
När: 13 augusti klockan 10.00
Var: i entrén på Dunkers kulturhus och online via dunkerskulturhus.se

Lämna en kommentar