Biljettsläpp till Helsingborg Guitar Festival 2023

PS
Paul Svensson
Gitarrfestivalen

Tidigare under året arrangerade Dunkers kulturhus och Musik i Syd den lilla gitarrfestivalen med de stora ambitionerna. Onsdag 30 november släpps biljetterna till nästa års gitarrfestival på Dunkers kulturhus. Samma kväll bjuder kulturhuset och gitarristen Fred Holmlund på en gratis kvällskonsert som ska ge en försmak av Helsingborg Guitar Festival 2023.

Under dagarna fyra, mellan 16–19 mars 2023, kommer några av våra mest folkkära gitarrister och internationella världsartister att gästa Helsingborg och Dunkers kulturhus. På repertoaren väntar lunchkonserter och kvällskonserter, mästarklasser och workshops. Under festivalen kommer besökare även att möta gitarrbyggare som presenterar sina hantverk.

Rabatt med Kulturkortet
Det mesta som arrangeras under Helsingborg Guitar Festival har fri entré, med undantaget av kvällskonserterna med Jojje Wadenius och jazztrion GOJIMA, Jonathan Kreisberg Quartet, Anabel Montesinos och Sofia Karlsson. Med Kulturkortet får du givetvis fin rabatt på biljetterna. Biljetter köper du från och med 30 november i entrén på Dunkers kulturhus eller online via Ticketmasters webbplats. Passa på att vara ute i god tid för att säkra dina platser till just din favoritgitarrist under festivalen.

Gratis kvällskonsert med Fred Holmlund
I och med biljettsläppet 30 november bjuder Dunkers kulturhus och gitarristen Fred Holmlund på en kvällskonsert med fri entré. Konserten, Gränslöst med gitarr, börjar klockan 19.00.

dunkerskulturhus.se kan du spana in hela programmet till Helsingborg Guitar Festival 2023. Här publiceras också löpande mer information om festivalen, de deltagande gitarristerna och tävlingar med fribiljetter i potten.

Vad: biljettsläpp och kvällskonsert
När: 30 november
Var: Dunkers kulturhus
Entré: fri entré till kvällskonserten 30 november