Bli social med oss

PS
Paul Svensson

Ibland kan det vara svårt att hänga med allt som händer på Helsingborgs kulturplatser. Vi är bortskämda med ett otroligt stort kulturutbud. Som tur är finns det ett bra knep att ta till för att inte missa allt det intressanta, hysteriskt roliga och det där lilla hemliga. Bli social med oss i sociala kanaler och få reda på allt när det händer och inte när det har hänt.

Om du läser den här texten är chansen stor att du gillar kultur och Helsingborg. Och då har du kommit till helt rätt plats. Nu tänker du kanske att kulturkortet.se är den enda platsen du behöver besöka för att hålla dig uppdaterad om allt som händer i kultursvängen i vår stad. Till viss del har du rätt, det går inte att säga något annat om den saken. Däremot finns vi också i sociala kanaler och där publicerar vi sådant som händer i ögonblicket. It´s live, mer eller mindre.

Just nu kan du bli social med oss på Facebook och Instagram. Här är det stundens ingivelse som bestämmer spelreglerna när vi lyfter fram alla härliga kulturupplevelser i staden. Det tar inte mer än tio sekunder att leta upp oss (och det går säkert på halva tiden om du trycker på länkarna här ovan). Det är busenkelt. Du kan göra det direkt från din favoritplats där hemma, på lunchen eller när du har läst färdigt den här texten.

Är det värt att följa oss? Ja, det är det. Förutom att vi postar fina bilder, lyxar vi också till det med erbjudanden och tävlingar. Vi rapporterar också om allt det där intressanta, roliga och hemliga som händer på Helsingborgs kulturplatser. Vi är helt säkra på att du lär hitta något att gilla.

Vad: Like på den
När: Alltid
Var: Kulturkortet på Facebook och Instagram

Lämna en kommentar