Boka en egen biosalong på Röda kvarn

PS
Paul Svensson

Om du någonsin har drömt om att hyra en hel biosalong för att titta på film med din familj eller dina närmaste är det nu möjligt. På Röda kvarn i Helsingborg har man hakat på trenden med Jukeboxbio. Det är ett koncept som startade på Scala Biografen i Båstad och som nu finns över hela världen.

Tänk dig Röda kvarn som en stor jukebox. En jukebox som blippar och sprider god stämning, doftar popcorn och är laddad med det senaste årets filmer, men också ett par klassiker från tiden som varit. Det är tanken bakom Jukeboxbio, ett koncept som i pandemitider blivit lite av en räddning för många biografer som annars tvingats hålla sin verksamhet stängd. Det hela går ut på att du hyr en hel salong för din egen privata visning tillsammans med din familj eller dina närmaste vänner.

Till dags dato har Röda kvarn 25 olika filmer på repertoaren. Filmerna har spelats på biografen under det senaste året. Här finns en rad olika genrer att välja på och i jukeboxen hittar du allt från drama och barnfilmer till hjärtevärmande skrattfester och magiska äventyr. Nya filmer adderas till jukeboxen allt eftersom.

Vad kostar det då att hyra en salong? Pris per salong är från 1500 kronor och det är max åtta personer per visning som gäller. Det går också att boka till tre olika mat- och dryckespaket: frukost, fika och snacks. Och precis som vid vanliga visningar är kiosken öppen.

Röda kvarn har vidtagit en massa viktiga säkerhetsåtgärder för att ditt biobesök ska bli så tryggt som möjligt. Man utför extra städning på toaletterna, torkar av handtag flera gånger om dagen och kortterminalen hålls säker och ren. Det finns också handsprit i lokalerna. Du bokar genom att mejla till hyra@biorodakvarn.se. Glöm inte att ange vilken dag, tid, hur många besökare ni blir och (kanske det viktigast av allt) vilken film ni vill se. Besök gärna biorodakvarn.se för mer information och de senaste nyheterna från Helsingborgs äldsta biograf.

Vad: Boka en hel biosalong
När: Nu
Var: Röda kvarn, Karlsgatan 7, Helsingborg
Pris: Från 1500 kronor

Lämna en kommentar