Bra rabatt på Dotter med ditt kulturkort

GS
Göran Svensson

Den 20 september uppträder Dotter på Dunkers kulturhus. Vi gillar Dotter så här kommer ett pangerbjudande. Istället för att hosta upp 350 kronor för en ordinarie biljett kan du med ett kulturkort gå och lyssna på henne för endast 195 kronor – klockrent!

Dotter, Johanna Maria Jansson, är en av Sveriges mest intressanta moderna popartister. Hon tippades av media som vinnare av Melodifestivalen förra året och slog igenom på allvar med låten ”Cry” som snabbt klättrade till nummer 1 på iTunes och Top 3 i Spotifylistan ”Viral 50 Sweden”.

Hennes musik handlar också ofta om ämnen relaterade till personlig utveckling och andlighet och hon är även bland annat influerad av Jefferson Airplane, Joni Mitchell, First Aid Kit, Florence and the Machine, Lorde och Mø.

Dotter har setts i Melodifestivalen, TV4 Sommarkrysset, Peace & Love och som main supportakt till Miss Li under hennes vårturné. Hon är också aktuell med singelsläpp och ett album är på väg.

Dotters artistnamn kommer från ett brinnande engagemang för natur, djurrätt och miljöfrågor i egenskap av ”dotter till Moder Jord”.

Konserten ingår i höstens serie av ”Dunkers Big 5”, som ger publiken chansen att komma kända artister nära.

Den här delen av hemsidan visar innehåll från YouTube. Genom att fortsätta godkänner du GDPR och Sekretesspolicyn.

Plats: Konsertsalen, Dunkers kulturhus
Längd: 60 minuter, utan paus
Entré: 350 kronor, 195 kronor med kulturkort samt student. Köp biljett direkt via ticketmaster.se eller i Dunkers biljettcentral. Ange rabattkod: kulturtant

Lämna en kommentar