Butiksflytt och Little Jinder – VI ses på The Tivoli!

HW
Henrik Wilhelmsson

Snart är det lördag och vi laddar förväntansfullt inför konserten med Little Jinder på The Tivoli. Som kulturkortsinnehavare har du ju 50% på biljetten och den kan du köpa på tickster.com med kampanjkoden ”lovetivoli”, eller i Dunkers i entrén eller i The Café. Var beredd på att visa ditt kulturkort om du köpt via nätet.

MEN det är inte bara konsert – vi kommer även att flytta ut vår webbutik och göra den högst fysisk på The Tivoli på lördagskvällen. Så är du i behov av ett kulturkort, en ny kulturtants-tygpåse/t-tröja/hoodie/paraply eller annat så kom och hälsa på oss! Och även om du inte behöver något, kom och säg hej ändå.  Vi snackar gärna om kulturen, smal eller bred och allt däremellan. Snälla och trevliga är vi också.  Du hittar oss på The Tivoli från 17:00 och fram till konserten sätter igång vid 20:30-tiden.

Tills vi ses får vi hålla till godo med ett klipp från Så mycket bättre där Little Jinder gjorde suveräna tolkningar av de andra artisternas hits. Här kommer Tommy Nilssons Du vill ha sex med mig