Dansk kultur till svenska priser

Fideli Österström

Kulturkortet har inte enbart bra erbjudanden på kulturen i Helsingborg. På andra sidan sundet hittar du fler samarbetspartners till oss med finfina rabatter. Vi har till och med tänkt på att vi vill underlätta resan över det blå sundet och därför knutit till oss Sundsbusserne. Allt för att du ska kunna ta dig till kulturen i Helsingör på ett enkelt och smidigt sätt som inte kostar skjortan.

Nordsjael – musikfestival 7 september 2019
Musik, mat och magi. Med nordisk touch. Det är signaturen för musikfestivalen Nordsjæl, som i år arrangeras för tredje året strax norr om Helsingör i skogen utanför den lilla orten Hellebæk. Med kulturkortet får du 20 procent rabatt vid köp av festivalbiljett via Nordsjaels webbplats.

M/S Museet för sjöfart i Helsingör
På avstånd är det nästan osynligt, men under marken i den historiska hamnstaden Helsingör ligger Danmarks sjöfartsmuseum. Här får du uppleva ett av de senaste årens mest spektakulära danska nybyggen. Och med ett kulturkort får du hela 50 procent rabatt på entrépriset.

Sundsbusserne AS
Nu kan du ta dig över Sundet billigare än alla andra. Du får 20 procent rabatt med ett kulturkort, erbjudandet gäller för två personer i samma sällskap under hela 2019. Gäller dock ej perioden 1/6-31/8.

Öresundsakvariet
Öresundsakvariet är ett saltvattensakvarium som dessutom erbjuder havssafari. Ett perfekt utflyktsmål om du är nyfiken på vad som egentligen finns och lever i vattnet precis utanför dörren. Vi slår ett slag för 40 procent rabatt på entrépriset för upp till fem personer.

Lämna en kommentar