Den siste afterworken

HW
Henrik Wilhelmsson

Vadan denna helspexiga rubrik tänker du. Ja du kära läsare, finns ingen som helst grund för den förutom att den fick dig att läsa detta och absolut inte kommer missa den heltrevliga information om konserthusets sista after work-konsert för i år.

6 november bjuds du in till romantisk böhmisk (ja det är ett ord) musik och du får möta konserthusets chefsdirigent Stefan Solyom. Bakom tonerna till denna konsert står Antonin Dvorák. En musiker som länge jobbade i uppförsbacke men fick bra fart på speleriet och kraftig internationell uppmärksamhet genom slaviska danser och välklingande toner.

Även om jag gillar denna typ av musik och ser mycket fram emot denna tillställning är jag något av en analfabet när det kommer till specificerande av all fagra ingredienser en symfoni kan besitta. MEN vill du förkovra dig ytterligare inför denna AW-konsert så kolla in konserthusets hemsida!

 

På tal om ingredienser så kan du och jag försnilla tokgod soppa både före och efter konserten. Café Markelius med bar är öppen för den som vill dricka något gott till maten.

 

Ses!