Det rätta Kulturkortet för dig

PS
Paul Svensson

Att Kulturkortet är en bra deal råder det inga som helst tvivel om. Kulturkortet är laddat med 365 dagar med fria entréer till kulturplatser, intressanta utställningar och historievandringar, naturupplevelser och härliga utflykter. I den här artikeln reder vi ut viket av våra tre kort som är det rätta för dig som funderar på att köpa Kulturkortet.

Oavsett vilket kort du köper innehåller samtliga kort exakt samma fina deal. Under 12 månader får du fri entré till Dunkers kulturhus, Fredriksdal museer och trädgårdar, Helsingborgs idrottsmuseum, Kärnan och Sofiero slott och slottsträdgård. Med Kulturkortet får du också en massa fina rabatter och erbjudanden från våra samarbetspartners.

Pensionärsrabatt för dig som är 65 år eller äldre
Det finns tre kort och vilket som är det rätta Kulturkortet för dig beror på var i livet du befinner dig. Om du är mitt i livet ska du köpa ett standardkort, det kostar 445 kronor. För dig som studerar kostar kortet endast 250 kronor (notera att du måste kunna visa upp ett student- eller Mecenat-kort). Om du är 65 år eller äldre, alternativt gått i pension i förtid, köper du Kulturkortet med pensionärsrabatt och betalar endast 295 kronor. Svårare än så här är det inte.

Kortet som tjänar in sig själv
Om du fortfarande är lite osäker på varför du ska köpa Kulturkortet ska du tänka på att redan efter ett par besök på Helsingborgs kulturplatser har kortet tjänat in sig själv igen. Kulturkortet är till för dig som älskar kultur i alla dess former och vill uppleva den där härliga känslan i mötet med Helsingborgs kulturutbud igen och igen. Du kan använda Kulturkortet hur många gånger du vill under året som det är giltigt. Se det som din bästa vän när du vill besöka intressanta utställningar, lyssna på livemusik, upptäcka stadens historia, gå på teater eller vill spara en slant på biobiljetten. Läs gärna mer om allt bra med kortet på vår samlingssida Här gäller Kulturkortet.

Köp Kulturkortet i din mobil
Det fiffiga med Kulturkortet är att du kan köpet kortet direkt i din mobil och aldrig behöva råka ut för att glömma kortet hemma. Via hbgkulturbutik.se köper du det rätta Kulturkortet för dig. Föredrar du att köpa Kulturkortet i den riktiga världen tar du dig ner till entrén på Dunkers kulturhus.

Vad: Känslan. Igen och igen.
När: nu
Var: hbgkulturbutik.se
Pris: från 250 kronor

Lämna en kommentar