En bejublad hyllning till Robert Broberg snart nära dig

Fideli Österström

Daniel ”The Moniker” Karlsson blev känd i Idol och har därefter varit med i Melodifestivalen, skrivit egen musik och i vår är det dags för turné. Och det blir inte vilken repertoar som helst, Daniel kommer att sjunga låtar skrivna av ingen mindre än Robert Broberg.

The Moniker har sedan barnsben haft ett speciellt band till den folkkära artisten. Som elvaåring fick han möjlighet att uppträda med artisten under fyra kvällar, ett minne som rotade sig i den unge Daniel. ”Har du vita gympadojor med dig?” var det första Robert Broberg sa till honom och några timmar senare fick Daniel vara med om det som många barn bara kunde drömma om.

I hyllningskonserten bjuder The Moniker tillbaka och gör husgudens sånger i en innerlig och intim tappning tillsammans med två multimusikanter. Njut av fantastisk sång och njut av minnen kopplade till låtarna som inte spelats på länge men vars texter fortfarande sitter i ryggraden. Konserten är en del i Dunkers Big 5 där artisterna Lill Lindfors, Lisa Miskovsky, Anna Stadling och Rigmor Gustafsson även ingår.

Vad: Det var en båt som sa – Hyllningskonsert till Robert Broberg med The Moniker
När: 6 mars klockan 19.00
Var: Konsertsalen, Dunkers kulturhus
Pris: 395 kronor och med kulturkortet 295 kronor.

Lämna en kommentar