En kock, en författare, en publicist och en historiker gästar vårens Samtal på Dunkers

MR
Mikael Rudesjö
Vårens gäster

Samtal på Dunkers har engagerat publiken i mer än tio år. Under åren har Dunkers gästats av många kulturpersonligheter, samhällsdebattörer och opinionsbildare.

Vårens startfält innehåller en varierande blandning av både sött och salt. Biljetterna är släppta!

Tina Nordström – lördag 9 februari 14:00

Tina Nordström är Sveriges första kvinnliga kockstjärna och en av våra mest folkkära kockar. Allt började i Ramlösa i Helsingborg där grunden lades till kärleken till maten. År 2001 vann hon silver i kock-OS och sedan charmade hon hela svenska folket i programmet Mat. Läs mer och köp biljett.

Hanne-Vibeke Holst – lördag 23 mars 14:00

Hanne-Vibeke Holst är författare och journalist. Hon framröstades 2009 till danskarnas favoritförfattare och har fått motta flera andra litterära priser. Just nu är hon aktuell med romanen Som pesten som kommit i svensk översättning. Läs mer och köp biljett.

Amelia Adamo – lördag 13 april 14:00

Amelia Adamo är en av landets mest namnkunniga och välkända publicister. Hon är flerfaldigt belönad som journalist och har bland annat framgångsrikt skapat flera livsstilsmagasin för kvinnor: amelia, Tara och M-magasin. Läs mer och köp biljett.

Henrik Berggren – lördag 4 maj 14:00

Henrik Berggren är journalist, författare och historiker. Han är verksam som ledarskribent på Dagens Nyheter, där han även varit kulturchef. Han har skrivit en rad verk om svensk 1900-tals historia. Nu är han aktuell med första delen i vad som kommer att bli en trilogi om Sverige under krigsåren. Läs mer och köp biljett.

Samarrangemang med Föreningen Norden och Killbergs bokhandel.

Entré: 195 kronor, Kulturkort 155 kronor, studerande 100 kronor, medlem i Föreningen Norden 130 kronor.

Lämna en kommentar