En månad kvar till premiär!

CN
Carl Nordahl


Under sommaren har Charles Dickens på Söder genomgått en inre förvandling. I den klassiska nöjeslokalen och baren har bland annat en vägg slagits ut. Anledningen? – Höstens hetaste krogshow flyttar in.

När vi ringer upp mångsysslaren och showens producent Sabina Söder är det en månad kvar till premiären av Xperience The dinner show.
– Vi repar för fullt och ser fram emot premiären. Det ska bli så kul att sätta upp föreställningen på Dickens, som har fått en renovering. Jag ser det som en rolig utmaning att jobba med olika lokaler och framför allt då Charles Dickens där Thomas Ingerby verkligen är framåt och positiv. Vi är så många som tror på Söder och allt det nya och roliga som händer i stadsdelen nu under hösten, säger Sabina Söder.

Och en del av allt det roliga som sker, är Xperience. En fullspäckad show står på menyn. Det blir ösiga helkvällar fyllda av allsång, disco, rock och massvis av tidlösa hits som framförs av de rutinerade showartisterna.
– Vi jobbar kring ett brett program där vi gör covers på hits från 50-talet fram till nutid. Det blir allt från gammal rock n roll till motown, till powerballader, till 90-talstechno och vårt helt nya 2000-talsmedley. Så det blir en härlig blandning från flera olika tidsepoker. De flesta låtarna är uppbyggda som medleyn innehållandes en röd tråd där vi även har inslag av teater och en riktigt snygg bildproduktion som Casper Jarmo tagit fram. Vi är ett bra team där jag vill lyfta fram alla inblandade, säger Sabina Söder.

Är du sugen på en helkväll med god mat, en god krogshow och en god kulturkortsrabatt?

Som kulturkortsinnehavare får du 20% rabatt på din dinnershow-biljett. Observera att rabatten ej gäller för dryckespaket. Köp din biljett online via Charles Dickens bokningstjänst Ticketmaster, du hittar länk via deras webb. Välj biljettpaket som heter Kulturkort. Du har 17 föreställningskvällar att välja mellan.

Läs mer på: www.charlesdickens.nu eller ring 042 – 135 100

Lämna en kommentar