Ett relationsdrama på teatern

PS
Paul Svensson
Teater

Nu kan du se den fristående fortsättningen på publiksuccén Anna och Mats bor inte här längre. Den nyskrivna föreställningen, Gå sin egen väg, spelas på Helsingborgs stadsteater till och med 8 maj. Pjäsen beskrivs som ett tänkvärt relationsdrama där flera olika karaktärers öden flätas samman.

Helena von Zweibergk är just nu aktuell med en ny föreställning på Helsingborgs stadsteater. För regin står Christian Tomner, som även regisserade succén Anna och Mats bor inte här längre.
Den här föreställningen är en fristående fortsättning där publiken än en gång får stifta bekantskap med Anna och Mats, paret som gick skilda vägar i den första föreställningen. I Gå sin egen väg introduceras också Klara, Birgitta och hennes vuxna dotter Louise samt Mohammed. Föreställningen kretsar kring dessa människor och deras gemensamma önskan att ta kommando över sina liv … eller sin död.

Föreställningen beskrivs som ett tänkvärt relationsdrama med träffsäker dialog, humor och hög igenkänning för alla åldrar. Det blir laddat med berättelser från livets slut på demensboendet, en sargad barndom, en misslyckad relation och om att bara finnas där för andra.

I rollerna ser vi  Mouhammad Al Hallak, Evamaria Björk, Cecilia Borssén, Tobias Borvin, Gunilla Poppe och Birgitta Rydberg.
Biljetter hittar du på stadsteaterns webbplats. Ordinarie pris är 325 kronor. Med Kulturkortet får du fin rabatt och betalar endast 275 kronor för en föreställning där det onda blandas med det goda. Rabatten gäller för platser i biljettzon A. Föreställningen är cirka två timmar inklusive paus.

Vad: Gå sin väg
När: 6 april–8 maj
Var: Helsingborgs stadsteater, Lillan
Pris: ordinarie pris 325 kronor, 275 kronor med Kulturkortet (biljettzon A)