Få koll på dina rabatter

MR
Mikael Rudesjö

Vi på Kulturkortet tycker att det är dags för en påminnelse om vilka rabatter du med ett Kulturkort har tillgång till. För även i dessa tider när många evenemang behöver ställs in, finns det flera erbjudanden som fortfarande går att nyttja. Ta en titt på listan nedan för de rabatter som är aktuella just nu, så att du får bästa pris på allt från utsökta luncher till vackra växter för din trädgård.

Dunker bar & matsalar
Dunkers kulturhus är inte bara en plats för utställningar och föreställningar – om du är sugen på något gott är huset också ett trevligt ställe att sitta och äta i. I bistron kan du sitta med utsikt över sundet och avnjuta dagens lunch till 10 % rabatt från måndagar till fredagar. Om du vill kombinera besöket med en utställning ger Kulturkortet fri entré på alla utställningar, året om.

Fredriksdals trädgårdskafé
Om du föredrar att äta i en grönare miljö har du 10 % rabatt på notan hos Fredriksdals trädgårdskafé. På Fredriksdal finns dessutom ett nytt och spännande lekområde som barnen kan utforska. Då kan en lunch på Fredriksdals kafé passa bra när energin behöver fyllas på efter allt lekande.

Sofiero Slottsrestaurang, Glasverandan/Café och picknick
Ännu en grön och vacker miljö där du har 10% rabatt på mat och dryck är på Sofiero. Detta är en nyhet bland våra rabatter och har kommit vid en perfekt tidpunkt nu när sommaren närmar sig. Välj mellan att sitta inuti själva slottet, i Glasverandan och blicka ut över slottsparken och Öresund, eller ta med dig en av deras picknickkorgar och sitt var du vill i hela parken.

Flora Linnea

Vi går vidare från mat till trädgård. Med Kulturkortet kan alla trädgårdsälskare köpa växter till 10% rabatt på Flora Linnea som ligger precis vid Fredriksdal. Om rosor ligger dig extra varmt om hjärtat har du kommit rätt. Flora Linnea har nämligen ett av norra Europas mest omfattande utbud av rosor.

Kulturkortets webbshop
Till sist vill vi också slå ett slag för vår egen webbshop där du kan köpa klädesplagg, tygväskor, affischer med mera. Där får du 15 % rabatt på alla produkter i butiken när du anger koden ”kulturtant”.

Lämna en kommentar