Fin höstrabatt på Helsingborgs stadsteater

Trots de rådande tiderna kommer ridån att gå upp enligt plan på Helsingborg stadsteater. I höst kan du njuta av Edward Albees äktenskapsdrama Vem är rädd för Virginia Woolf? på Lillan och musikteaterföreställningen Evigt ung på Storan. Du har som vanligt rabatt på föreställningarna med Kulturkortet.

Nu är biljetterna till ovan nämnda föreställningar släppta. Det gäller dock att vara snabb på att boka eftersom nuvarande regler gör att det endast släpps 50 biljetter per föreställning. Men det blir teater i alla fall, och det är vi glada för!

Klassikern Vem är rädd för Virginia Wolf är ett garanterat känsloframkallande drama med becksvart humor. Det framgångsrika, och tillsynes charmiga, paret Martha och George bjuder hem det unga paret Nick och Honey på efterfest hos sig och det kunde slutat som en trevlig afton. Men efter några drinkar börjar en kamp mellan Martha och George där de försöker göra bort varandra inför det yngre paret. Ett drama där du kanske vill, men inte kan vända bort blicken.

Vill du skratta gott är Evigt ung föreställningen för dig. Året är 2050 och Helsingborgs stadsteater har gjorts om till ett äldreboende. Teaterns före detta skådespelerska bor numera här och närmar sig 90. Det är en tråkig vardag som lunkar på, med personal som inte riktigt förstår att trots att man är 90, kan man känna sig som 25. En dag får seniorerna nog och gör revolt. De ska minsann fortfarande bestämma hur deras liv ska levas, och hur döden ska mötas. En musikteaterföreställning fylld med värme och energi.

Missa inte att boka in dessa två föreställningar med kulturkortsrabatt så ses vi på Helsingborgs stadsteater!

Vad: föreställningarna Vem är rädd för Virginia Woolf (spelas 2 oktober-21 november) och Evigt Ung (spelas 3 oktober – 28 november)
Var: Helsingborgs stadsteater
Biljett: 210 kronor med Kulturkortet (ordinarie: 280 kronor) Boka biljett.

Lämna en kommentar