Fin rabatt på fredagskonsert med Helen Sjöholm

PS
Paul Svensson

Helen Sjöholm är en av Sveriges mest välmeriterade artister. Hon har under 25 år underhållit och rönt stora framgångar på scen och skiva samt även i tv, på film och i radio. Fredag 26 november kommer Helen till Helsingborg för att sjunga sin nya musik live. Nu har du med Kulturkortet möjlighet att köpa en biljett med hela 25 procent rabatt. Biljetten går endast att köpa online.

Du är min man, Gabriellas sång, Du måste finnas och en Dag i sänder. Du som kan din musikhistoria känner garanterat igen titlarna på några av Helens mest populära låtar. Och kanske kommer hon att sjunga några av dem på fredagens konsert på Helsingborgs Arena. Men framför allt handlar höstens och vinterns konsertturné om det nya albumet, En ny tid. Tillsammans med ett sexmannaband uppträder Helen med låtar som Jag är elden, I morse när du gick, I botten av det du ser, En ny tid och Vi drömmer om något riktigt.

Längtat efter att blåsa in liveluften
Helen själv har beskrivit känslan av att äntligen kunna få spela live igen som enormt efterlängtad. Hon har sett fram emot publikens sorl, förväntan och den gemensamma upplevelsen och musicerandet på plats. Hon pratar också om att bjuda publiken på en skön blandning av låtar med både nytt, gammalt och kanske även något lite otippat.

För dig som har Kulturkortet väntar en jättefin rabatt på hela 25 procent. Du betalar endast 591 kronor (ordinarie pris är 738 kronor) för en härlig musikkväll tillsammans med Helen Sjöholm och hennes band. Konserten börjar klockan 19.00 och är en timme och 45 minuter lång. Konserten har ingen paus och åldersgräns är 13 år. Biljett går endast att köpa online via Helsingborg Arena.

Köp biljett här

Om det nya albumet
En ny tid har producerats av Andreas Dahlbäck och beskrivs som ett mycket personligt album där Helens eget avtryck märks tydligt samtidigt som det också innehåller specialskrivit och handplockat material. På albumet har Helen arbetat tillsammans med Paulina Palmgren, Jonathan Järpehag, Anna Ternheim och Andreas Mattsson. En ny tid släpptes under våren 2020.

Vad: Musikkväll med Helen Sjöholm
När: 26 november 19.00
Var: Helsingborgs Arena
Entré: 591 kronor med Kulturkortet, ordinarie entré 738 kronor

Foto: All Things Live

Lämna en kommentar