Författarbesök på Helsingborgs stadsbibliotek

PS
Paul Svensson

Författaren Caroline Säfstrand skriver böcker om familjehemligheter, trasiga relationer och vänskap som helar. Hon tror på lyckliga slut och vill helst av allt roa och beröra med sina texter. Söndag 17 oktober besöker hon Helsingborgs stadsbibliotek för att berätta om sitt författarskap och för att samtala med publiken.

Caroline Säfstrand har hittills skrivit sju böcker och det gemensamma temat i hennes historier brukar vara hemligheter och att karaktärerna finner sig själv längs vägen. Böckerna utspelar sig ofta i idylliska platser i nordvästra Skåne, som exempelvis på Hallands Väderö och Ven. Närheten till havet och kusten är också närvarande i den senaste boken som kom ut i somras, Vingården för vilda drömmar. Boken handlar om Erica som lämnar allt bakom sig i Stockholm för att spendera en sommar på en vingård i Arild, Skåne.
Flera av Carolines böcker har dessutom översatts till danska, norska och tyska.

Passa på att träffa Caroline Säfstrand på Helsingborgs stadsbibliotek söndag 17 oktober klockan 14.00. På plats i Café Birger kommer Caroline att prata om sitt författarskap och även svara på frågor från publiken. Kanske har du ett par frågor om hennes böcker och karaktärer eller är nyfiken på var hon får sin inspiration från?
Du behöver inte förhandsboka din närvaro, men tänk på att vara på plats i god tid. Arrangemanget har fri entré.

Vad: Träffa författaren Caroline Säfstrand
När: Söndag 17 oktober klockan 14.00
Var: Helsingborgs bibliotek, Café Birger
Pris: Fri entré

Foto: Lisa Wikstrand

Lämna en kommentar