Författarsamtal med Lasse Berg

PS
Paul Svensson
Lasse

Helsingborgs bibliotek arrangerar författarsamtal med såväl etablerade som debuterande författare. Onsdag 11 september gästas man av Lasse Berg. Samtalet börjar klockan 17.30 på Råå bibliotek. Det är fri entré.

Få är väl de författare, journalister och dokumentärfilmare som är lika världsvana som Lasse Berg. Han har skrivit i flera decennier och rapporterat nyheter och texter från hela världen till oss här i Sverige. Han har mottagit många priser för sitt skrivande och första boken kom redan 1970, Ansikte mot ansikte. Lasse har också varit värd för radioprogrammet Sommar 2000, 2003, 2009 och senast 2024.

Författarsamtalet tar på Råå bibliotek onsdag 11 september klockan 17.30. Under 60 minuter berättar Lasse om sitt skrivande och vad som driver honom att skriva år efter å. Det är fri entré till samtalet och biljetter finns att hämta på Råå bibliotek. Begränsat antal platser.
Samtalsledare är Annelie Alexanderson.

Om författaren
Lasse Berg är uppvuxen i Båstad och har skrivit om världen i böcker, tv-filmer, reportage och radioprogram. Hans Kalahari-serie om människans ursprung har sålt i nästan 100 000 exemplar. 2011 blev han nominerad till Augustpriset för sin bok Skymningssång i Kalahari. I våras kom ny boken Tillsammans – människan som människans räddning.

Vad: författarsamtal med Lasse Berg
Var: Råå bibliotek
När: 11 september 17.30–18.30
Entré: fri entré

Foto: Thron Ullberg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev