Förra årets succé på Fredriksdal är tillbaka

Fideli Österström

Sommaren är äntligen här och det betyder att nedräkningen till förra årets succé-aktivitet på Fredriksdal museer och trädgårdar närmar sig. Vad är det då vi egentligen pratar om? Yoga i det gröna såklart. En perfekt start på en varm sommardag som främjar både hjärna och hjärta, och du med Kulturkort får självklart rabatt.

Sommaryogan är tillbaka och ingen är gladare än vi. Starta dagen med att mjuka upp kroppen i lummig miljö på landet mitt i stan innan du tar tag i resten av dagen. Var du med förra året eller missade du det? Nu har du chansen igen, oavsett om du är nybörjare eller yoga-entusiast. På Fredriksdal är passet anpassat så att alla kan vara med och köra efter sin egen förmåga.

Yoga-passet börjar klockan 09.00 och första tillfället är redan onsdagen 15 juli och därefter är det två onsdagsmorgnar till veckorna därpå. Anmäl dig till ett eller varför inte alla tre? Det är ett träningspass som du inte kan annat än att gilla och vilja göra om. Platserna är begränsade och därför tipsar vi dig om att köpa din passbiljett redan idag innan samtliga pass blir uppbokade. Vem leder passet undrar du, ingen mindre än Liselott Spång som var med och gjorde det till en mycket uppskattad stund även förra året.

Tag med egen yogamatta eller filt då Fredriksdal inte har några till utlån. Vid regn ställs aktiviteten in.

Pris: 150 kronor per tillfälle, 120 kronor för dig med Kulturkortet.

Läs mer här.

Lämna en kommentar