Fota Kärnan och vinn en kväll i tornet

PS
Paul Svensson

Kärnan är ett av Helsingborgs mest fotograferade turistmål. Har du någon bra bild på Helsingborgs berömda torn? Eller planerar du att ta ett par? Varför inte ställa upp i vår tävling med din bästa bild? I prispotten väntar både en speciell kväll i Kärnan och att det vinnande bidraget används för att fira Kärnans 700-årsjubileum.

En av Helsingborgs äldsta byggnader har stått på plats i snart 700 år. Vi pratar förstås om Kärnan, helsingborgarnas älskade försvarstorn och turisternas favoritbesöksmål. Hur tycker du att Kärnan gör sig bäst på bild? Är det i vacker morgonsol som tornet visar sin vackraste sida? Eller kanske på ett mer konstnärligt vis där bara tornets högsta punkt syns? Du tycker kanske att Kärnan gör sig bäst under stjärnorna och månens sken?

Oavsett hur du tycker att Kärnan gör sig bäst kan du vara med och tävla om en kväll i tornet för fem personer. Det vinnande bidraget kommer dessutom att användas och visas under Kärnans 700-årsjubileum. Ära och berömmelse för en lång tid och två timmar i ett historiskt torn. Det tycker vi låter som en fin prispott. Att tävla är busenkelt, det gör du via två enkla steg.

1. Ta en bild på Kärnan
2. Lägg upp bilden på ditt Instagram-konto och tagga bilden med #karnan700. Glöm inte bort att ditt konto måste vara öppet för att vi ska kunna se bilden du taggar.

Det enda regeln i tävlingen är att Kärnan måste vara med i bild. Tävlingen pågår till och med 18 augusti. En jury kommer att gå igenom samtliga inskickade bidrag. Vinsten gäller lördag 31 augusti från klockan 18.00 till 20.00.

Tävlingen är nu avslutad och en vinnare kommer att utses inom kort.

Lämna en kommentar