Frack Off! för halva priset med Kulturkortet

HW
Henrik Wilhelmsson

Konserthusets After Work-konserter har med sitt entimmesformat blivit en succé. Det har lett till fyra extra konserter under året som går under namnet Frack Off! På lördag handlar det om konst och musik, och vi får med hjälp av skådespelaren och estradören Ola Simonsson och dirigenten Marie Rosenmir uppleva fantastisk konst – och givetvis musik. Kulturkortet ger dig 50 procents rabatt till lördagens konsert!

Frack Off! är konserter för dig som är nyfiken på att lära dig mer om klassisk musik under avspända former. Konserthuset har i samband med dessa konserter verkligen tagit tag i de ritualer och traditioner som finns i konserthusen. När “får” jag applådera? Måste jag bete mig på något särskilt sätt under en konsert? Nej , du kommer som du är – det gör vi i orkestern också, och vi delar upplevelsen med varandra, live och på sociala medier. Här låter vi känslorna styra, vi applåderar och jublar när vi känner för det.

Hela Helsingborgs Symfoniorkester är på plats och spelar grymt bra musik av bland annat Händel, Mahler, Musorgskij, och Stravinsky. Och med 50 procents rabatt med ditt kulturkort är det väl inte mycket att fundera på….?

Tid: Lördag den 24 mars Plats: Stora Salen, Helsingborgs Konserthus Pris: Ord. pris 250 kr med Kulturkortet får du 50% rabatt: 125 kr.

Medverkande Ola Simonsson, presentatör Marie Rosenmir, dirigent Helsingborgs Symfoniorkester