Fredagskonsert med Tingsek

PS
Paul Svensson

Vad sägs om en skön fredagskväll med riktigt bra musik på Dunkers kulturhus? Fredag 12 november kommer Magnus Tingsek till Helsingborg för att uppträda på Sveriges bästa kulturhus tillsammans med inte mindre än två förband, Casima Olu och Hush forever. Konserten börjar klockan 19.30 och med Kulturkortet får du 45 kronor i rabatt på entrébiljetten.

Väntan har varit lång, men den som väntar på något gott, den väntar alltid lite för länge. Dunkers kulturhus har äntligen kört igång sin musikscen igen och fredag 12 november tar Magnus Tingsek över scenen i konsertsalen. Magnus har sedan tidigt 2000-tal förtrollat publiken med svensk soul direkt sprungen ur den klassiska amerikanska soultraditionen. Några av hans tidigare hits består av World Of Its Own och Nothing, Nobody, Right & Wrong.

Tingsek har flera framgångsrika låtar bakom sig och i år är han dessutom aktuell med ny musik och ett helt nytt album, Home. Enligt honom själv är längtan att få komma ut och spela på scenerna igen stor. Magnus utlovar livemusik som kommer att nå helt nya höjder och mängder av energi och kärlek.

På scenen den här kvällen blir det också Cosima Olu. Hon är artist, låtskrivare och producent och har tidigare turnerat med bland andra Miriam Bryant och Seinabo Sey. Hennes musik beskrivs som en fusion av retro och nutid.
Hush forever består av Sebastian Lilja, som kombinerar modern folkmusik med indiepop, akustisk gitarr, 70-talssynthar och unika samplingar.

Med Kulturkortet betalar du endast 280 kronor för en härlig fredagskväll med inte mindre än tre artister på scenen. Konserten med Tingsek är ett samarrangemang med The Tivoli. Biljett köper du antingen på Dunkers kulturhus eller online via Ticketmaster.

Den här delen av hemsidan visar innehåll från YouTube. Genom att fortsätta godkänner du GDPR och Sekretesspolicyn.

Vad: Livemusik tillbaka på scenen
När: 12 november 19.30
Var: Dunkers kulturhus
Entré: 280 kronor med Kulturkortet, ordinarie entré 325 kronor

Bild: Jens Nordström

Lämna en kommentar