Fullt drag på nyöppnade Charles Dickens

GS
Göran Svensson

Efter branden är nu stadens äldsta brittiska bar och nöjesscen Charles Dickens igång med nya liveakter och underhållning igen. Vårt samarbete fortsätter så du har alltid 20 procentsrabatt på musik- och stand up-akterna. Framöver spelar bland andra svenska Covenant, italienska MotörQueens, Lili & Sussie samt Helsingborgs storband och Punk Mahone. Dessutom rullar Jazzsöndagarna på som aldrig förr, så det finns något för alla smaker på scen.

I juni brann det på Charles Dickens. I samband med saneringen av det passade ägaren Thomas Ingerby på att renovera faciliteterna. Nyligen slog han upp portarna igen och med det vankas det framöver habil underhållning på livescenen.

– Det känns ruskigt kul att komma igång med verksamheten igen. Det är många som frågat när vi skulle öppna igen under tiden vi höll stängt. Och att nu kunna erbjuda artister som Covenant, som inte spelat i Helsingborg på tio år, jämte flera andra är oerhört skoj, säger Thomas Ingerby.

På scen framöver spelar utöver Covenant bland annat helsingborgskända Punk Mahone. Och Martin Jake Freij kör Queen-tribute. Från italienska Parma kommer MotörQueens. Trion lirar Motörhead-covers i tung tappning.
Det blir även en Blues and Rock Night  där Pelle Lindberg Bluesband lirar tillsammans med helsingborgsbandet Hardrock Hounds, som har med Darkane-gitarristen Christofer Malmström i bandet på gitarr samt Dustman Anderson Band.

Och som tidigare så är det alltid söndagsjazz på menyn. Och i år blir det idel ädel 80-talsnostalgi på julbordsprogrammet. Lili & Sussie, Thomas Di Leva och ett paket med Anki Bagger och ex-Rednex-sångerskan Annika Ljungberg under julbordskvällarna.

– Men mer kommer, vi jobbar hårt för att få till en bra livescen här på Söder, säger Thomas Ingerby hemlighetsfullt.

Vad: Kulturkortrabatt på Charles Dickens
Var: Söder
Rabatt: Med ditt kulturkort har du alltid 20% rabatt på scenkonsten, antingen om du köper entré via Charles Dickens webbplats eller i dörren. Ha alltid med ditt kort fysiskt eller i mobilen i appen.

Läs mer: Charles Dickens webbplats

Lämna en kommentar