Gå två för en på julkonserten Running home for Christmas

MR
Mikael Rudesjö

Välkommen till en intim julkonsert på Dunkers kulturhus 3 december. Du med Kulturkort får ta med dig en vän på denna vinterresa som heter Running home for Christmas. Det är soul- och jazzsångarna Anders Eldeen och Daniel Eriksson som för fjärde året i rad möter publiken på nära håll. I denna vinterkonsert backas de upp av Anders Juhlin på flygel.

Konserten rymmer både kända och mindre kända sånger med anknytning till vintertiden. Vissa av dem i delvis nya arrangemang och tappningar med målsättningen att lysa upp decembermörkret med en härlig musikalisk upplevelse. Förvänta dig allt från Chestnuts Roasting till svenska julklassiker, Joni Mitchell med flera. Daniel och Andreas samarbete och vänskap är sprunget ur de senaste årens succéer och utsålda föreställningar. Som exemplen kan nämnas Jesus Christ Superstar in Concert.

Andreas Eldeen är Malmöartisten som trivs lika bra på Malmö Operas scen som framför ett storband eller ensam vid ett piano. Daniel Eriksson debuterade som artist för över 20 år sedan och har via Scenskolan i Göteborg gjort sig en internationell musikalkarriär.

För att ta del av erbjudandet köper du din biljett över disk på Dunkers kulturhus. Visa ditt Kulturkort och du betalar endast 290 kronor, vilket ger dig två platser på julkonserten.

Datum och tid: 3 december klockan 19:00–20:30

Plats: Konsertsalen

Läs mer på Dunkers kulturhus webbplats.