God jul från oss på Kulturkortet

PS
Paul Svensson

Glada julsånger, familjetid, klappar och mumsiga pepparkakor. Julen är här och med den vill vi på Kulturkortet passa på att önska alla våra Kulturtanter en riktigt god jul.

Under ett par dagar tar vi en kort paus från Helsingborgs kulturliv och spenderar mer tid tillsammans med familj och vänner. Innan vi tar på våra röda tomteluvor vill vi först tacka alla Kulturtanter som har gjort kulturåret 2018 till ett fantastiskt år. För det är tack vare alla er som Helsingborgs kulturliv fortsätter att växa år efter år.

Under 2018 har ni bland annat firat Fredriksdal 100 år, spanat in miljöfokuserade utställningar på Dunkers, doftat på kungliga blommor på Sofiero och klättrat uppför Helsingborgs äldsta trappor till toppen av Kärnan. Ni har också lyssnat på konserter och sett fantastiska teaterföreställningar. Ni har trotsat otaliga ombyggnader i city för att besöka Helsingborgs alla kulturplatser. Tack.

Under 2019 kommer det bli ännu mer kultur i Helsingborgs stad. Vi hoppas att ni fortsätter att följa med oss på resan även då.

God jul önskar vi på Kulturkortet!

Lämna en kommentar