God jul önskar vi på Kulturkortet

PS
Paul Svensson

Julen är här och om ett par dagar är det till och med julafton. Det betyder glada julsånger, tid med familjen, alldeles för mycket mat, traditioner, klappar och mumsigt goda pepparkakor. Innan vi själva tar ett par dagar ledigt vill vi passa på att önska er alla en riktigt god jul och tipsa om julklappen som levererar i 365 dagar.

Det har varit ett omtumlande pandemi-år med restriktioner, släppta restriktioner och nya restriktioner. Men ändå har de flesta av oss kunnat ta del av det stora kulturutbudet vi har i vår stad. Ett stort tack till dig som ändå gjorde kulturåret 2021 till ett fantastiskt år. Det är tack vare dig som Helsingborgs kulturliv fortsätter att växa år efter år.

Under 2022 kommer det att bli ännu mer kultur i vår underbara stad. I och med H22 City Expo laddar alla våra kulturplatser på ordentligt och de stora vinnarna är alla vi som älskar kultur. Det kommer att bli ett nytt år med ännu fler intressanta utställningar, konserter och teaterföreställningar, promenader genom historien och mycket, mycket annat på temat kultur och upplevelser.

Den där magiska julklappar som levererar hela året
Är du på jakt efter en riktigt bra julklapp i år kan vi fullhjärtat rekommendera Kulturkortet. Det är alltid en uppskattad julklapp.  Funderar du på att göra någon i din omgivning extra glad under ett helt år köper du ett presentkort via Helsingborgs kulturbutik eller på Dunkers kulturhus. Kulturkortet är personligt och registreras med köparens personnummer. Det är därför viktigt att tänka på att om du ska ge bort det som gåva måste du köpa ett presentkort. Är du istället ute efter att köpa Kulturkortet till dig själv i julklapp kan du köpa kortet direkt online.

God jul önskar vi på Kulturkortet!

Lämna en kommentar