God jul önskar vi på Kulturkortet

PS
Paul Svensson
En god jul

Nu är det jul igen. Vad betyder det för dig? För oss är det en tid både för återhämtning och för ännu mer kultur. För kulturen tar aldrig ledigt, oavsett om det är jul eller inte.
Det finns fortfarande tid att uppleva utställningar på Dunkers kulturhus, ta en promenad genom historien på Fredriksdal eller drömma dig bort i biosalongen på Röda Kvarn. Eller varför inte njuta av en härlig fika i city hos några av våra samarbetspartners?

Vi vill också passa på att tipsa om årets bästa julklapp för alla som är bosatta eller spenderar mycket tid i Helsingborg. Och nej, det är varken en robotupplevelse till mormor, en VR-centrifug till din partner eller ett par bortastickade strumpor till svärfar. Och ja, vi är självklart ordentligt partiska här, men för oss är Kulturkortet årets bästa julklapp, förstås. För vilken annan julklapp kan du använda varje dag för att uppleva konst, historia, musik, teater, film och nästan precis allt annat som har med kultur att göra? Du som läser det här har förmodligen ett eget kort och vet precis vad vi pratar om. Passa på att dela alla dina kulturupplevelser tillsammans med någon du håller extra mycket av. Kulturkortet köper du i entrén på Dunkers kulturhus eller online via hbgkulturbutik.se.

Så här i juletider vill vi också skicka ut en skön julhälsning till alla och envar som ser till att kulturlivet i Helsingborg frodas år efter år. Det är tack vare er som showen kan fortsätta. Det är ni och ert brinnande intresse som ser till att världen blir lite vackrare med nya konstverk, föreställningar och musikstycken. Det är ni som håller liv i historien och gör den ständigt aktuell.

God jul önskar vi på Kulturkortet!