Good Harvest kommer till Dunkers 9/11

HW
Henrik Wilhelmsson

En konsert för dig som höjer volymen när First Aid Kit, Anna Ternheim eller Jennie Abrahamsson spelas. Good Harvest beskrivs som ett av de mest spännande namnen inom den reformerade genren amerikansk folk. Genombrottet fick de med hyllningscovern till Joni Mitchell ”Woodstock”. Missa inte när Hanna Enlöf and Ylva Eriksson som bildar Good Harvest ställer sig på scenen på Dunkers den 9 november. Du har dessutom kulturkortsrabatt.

Per Gessle insåg direkt att detta var guld, och han har ju näsa för det där. Han signade snabbt Good Harvest till sitt eget skivbolag och nu i sommar har de varit med på hans turné. Och visst hör man Marie Fredriksson litegrann i en av stämmorna? Lyssna in dem i Facebookeventet eller Spotify och hör själv. Eller gör som typ tre miljoner andra, och kolla in videon till ”Woodstock” som blev deras genombrott.

Själva beskriver de sin musik såhär: Föreställ dig hur Simon & Garfunkel spelar tillsammans, lägg sen till Nick Drakes harmonier och avsluta med det starka och berättande uttrycket som är Gillian Welch, så är du spot on.

En sämre höstkväll kan en ha. Varför inte överaska någon som behöver lite stämsång och akustiska gitarrer med en kväll med dig och Good Harvest?

Vad? Konsert med Good Harvest

Var? Dunkers kulturhus

När? 9 november klockan 19:00

Entré? 220 kronor. Med Kulturkortet 185 kronor. Studenter 150 kronor. Köp biljetter på ticketmaster. Använd kod kulturtant för att få rabatten. Var beredd på att visa kulturkortet vi hämtning av biljetter eller vid själva konserten.