OBS! Slutsålt Gratis bio av After the Wedding på Röda Kvarn 3/12

GS
Göran Svensson

Obs! Alla fribiljetterna gick åt i lördags. Skoj för de av er som köade och fick tag i en biljett. Ni som inte fick tag i biljett – det går fler tåg. 
Som du vet firar kulturkortet 10 år i år. Därför får du samt en vän gå på fri biovisning på Röda Kvarn den 3 december klockan 18.00. Filmen är After the Wedding. Dessutom ingår popcorn. Du hämtar din biljett på plats på Röda Kvarn från och med lördag 23 november. Det är bara 143 platser att slåss om så det är först till kvarn som gäller. Vi ses på Röda Kvarn på röda mattan.

Kulturkortet firar 10 år i år och vi har under året haft en rad olika erbjudanden. Här kommer nästa. Fri biovisning av After the Wedding med bland andra Julianne Moore på biograf Röda Kvarn den 3 december. Och du får ta med dig +1 med ditt kulturkort. Passa på att ta med någon du gillar på detta drama.

Salongen tar in 143 ordinarie platser samt en handikapp-plats så det blir du, ditt sällskap samt 140 andra som får gå gratis på bio då.
Vi på Kulturkortet kommer att finnas på plats för att svara på frågor och sälja Kulturtant-merch.

Du hämtar dina biljetter på plats på Röda Kvarn med start lördagen den 23 november från klockan 11:45. Glöm inte att ta med dig ditt Kulturkort. Inget kort ingen biljett.  Å andra sidan får du ta med dig en som inte har ett eget kulturkort.

Vi ses där!

Om After the Wedding:

En föreståndare för ett barnhem i Kolkata reser till New York för att ha ett möte med en välgörare. Ett möte som får oanade konsekvenser.

After the Wedding är en amerikansk remake av Susanne Biers danska film Efter Bröllopet. I huvudrollerna ser vi Julianne Moore, Michelle Williams och för regin står den här gången Bart Freundlich.

Den här delen av hemsidan visar innehåll från YouTube. Genom att fortsätta godkänner du GDPR och Sekretesspolicyn.

Vad: Gratis bio med Kulturkortet
Var: Biograf Röda Kvarn
När: 3/12 kl.18.00
Hur: Det finns 143 biljetter så det är först till kvarn som gäller. 2 biljetter per kulturkort. Du kan hämta din biljett/dina biljetter på Röda Kvarn med start lördag 23/11 kl.11.45. Glöm inte att ta med ditt kulturkort.

Lämna en kommentar