Gratis utomhusbio med Robin Hood vid Kärnan

PS
Paul Svensson

Hade det inte varit mysigt med en bioupplevelse utomhus? Precis så tänkte vi också och helt plötsligt händer det. Slottshagens grönska välkomnar er när ni närmar er parken och Kärnan. Filtarna och brassestolarna har ni med er själva och nerpackat i picknickkorgen ligger en mumsig matsäck med något svalkande för strupen. Och godiset såklart, glöm inte det. Nu har ni allt för en perfekt biokväll där taket är stjärnhimlen och Kärnan tornar upp sig i bakgrunden.

Utomhusbio kan vara bland det mysigaste sommaren har att erbjuda. Lördag 17 augusti kan ni uppleva en riktig sagokväll när det sätts upp en stor bioduk precis intill Kärnan. Programmet? Det visas inte bara en, utan två klassiker på temat Robin Hood. En för de yngre besökarna och en för dig som får lov att stanna uppe något senare.

Klockan 18.00 visas Disneys tecknade klassiker Robin Hood från 1973. Ja, den har du säkert sett en glimt av på julafton. Har du inte sett hela filmen kan vi varmt rekommendera denna klassiker. Dessutom är det en perfekt äventyrsfilm för den yngsta filmpubliken. Och för dig med barnasinnet fortfarande intakt i hjärtat.

Klockan 20.00 höjs åldersgränsen ett par år och då visas Ridley Scotts Robin Hood från 2010. I huvudrollerna hittar vi Cate Blanchett och Russell Crowe. Lite mer action. Lite mer våld. Och lite mer vuxenkärlek.

Utomhusbio i Slottshagsparken är ett samarrangemang mellan SFF, Kärnan/Kulturförvaltningen och Röda kvarn. Båda biobesök är gratis och för att säkra en bra plats rekommenderar vi att vara ute i god tid.

Vad: Utomhusbio
När: 17 augusti klockan 18.00 och 20.00
Var: Kärnan, Slottshagsparken
Pris: Fri entré men först till kvarn gäller för de bästa platserna

Lämna en kommentar