Grattis Helsingborg – nya kulturkortet.se

ML
Max Lennartsson

Idag är en stor dag – idag presenterar vi nya kulturkortet.se. Vi har samma underbara kulturutbud och fina erbjudanden som tidigare. Men nu är också allting i en lyxförpackning. Kulturkortet.se är ljusare, modernare och anpassad för alla enheter. Allt för att vi älskar våra kulturtanter och för att du lättare ska kunna ta del av alla kul-turer som finns i vår stad.

Nytt på sajten

Hela kulturkortet.se är omgjord från grunden och har fått en ny kostym. Vi vill tydligare visa vårt fina kulturutbud som är grundstommen i kortet och du ska lättare kunna ta del av evenemangskalendern.

”Kulturkortet presenterar” är den nya artikelsektionen där vi skriver om högt och lågt i Helsingborgskulturen. Under ”Visa mer” hittar du artikelarkivet där du kan läsa långt fler artiklar än de som syns på startsidan.

”Kulturkalender” är hela Helsingborgs kulturevenemang samlade på ett ställe.  Här bläddrar du i samma lyxiga utbud som förut, fast på ett enklare sätt. Under ”Kalender” kan du söka på evenemang i fritext, bläddra på datum och filtrera på kategorier av evenemang. Enkelt och helt anpassat till telefonen.

Det är också enklare än någonsin att beställa ditt kort online – vi lyfter fram vår webbshop via ”Välj ditt kort” betydligt enklare. Nytt är också vårt förbättrade prenumerationsformulär där du snabbt och enkelt skriver upp dig på nyheter från oss på Kulturkortet.

Kulturkortet.se för dig

Kulturkortet.se fortsätter att utvecklas och vi vill självklart veta vad du tycker om vår nya sajt. Berätta för oss via kulturkortet@helsingborg.se eller på vår Facebook-sida.

Lämna en kommentar