Grön temavisning på Dunkers kulturhus

PS
Paul Svensson

Det handlar inte om att bruka naturen eller inte, utom om hur vi gör det. Lördagen 9 februari kommer Jakob Sandberg till Dunkers kulturhus för en specialvisning i utställningen Med känsla för grönt. Till vardags arbetar Jakob som biolog och ekolog på Fredriksdal museer och trädgårdar. Med Kulturkortet sparar du 100 kronor eftersom kortet ger dig fri entré både till utställningen och visningen.

Grönt hållbarhetsarbete. Är det något du själv sysslar med? Är det något du är intresserad av? Är det något du skulle vilja lära dig mer om? Om du svarade ja på någon av de tre frågorna ska du inte missa specialvisningen med Jacob Sandberg på Dunkers kulturhus.

Visste du att till och med ogräset på åkrarna fyller sin funktion och är viktiga att bevara? Om detta och mycket mer berättar Jakob om. Det blir även samtal om hur naturen kan användas på ett mer hållbart sätt. Växande lärdomar som du sedan kan ta med dig hem till din egen trädgård.

Till vardags arbetar Jakob Sandberg på Fredriksdal museer och trädgårdar. Fokus ligger förstås på trädgårdarna där Jacob jobbar mycket med växtbevarande som en del av hålla den biologiska mångfalden vid liv. Jacob har också varit med och skapat utställningen Med känsla för grönt – en utställning i Fredriksdals anda.

Vad: Temavisning i utställningen Med känsla för grönt
När: 9 februari 15:00
Var: Dunkers kulturhus
Pris: Fri entré med Kulturkortet, ordinarie pris 100 kronor

Lämna en kommentar