Guidade visningar i Nordisk Salong

PS
Paul Svensson

Det finns mycket intressant att lära sig i utställningarna på Dunkers kulturhus. I januari, februari, mars och april har du möjlighet att hänga med på guidade visningar i Nordisk Salong. De guidade visningarna ingår i ordinarie entré men det gäller att vara ute i god tid då antalet platser är begränsat. Biljett hämtas i biljettkassan samma dag som visningen, tidigast 60 minuter före visning.

I utställningen Nordisk Salong hittar du konstverk från Danmark, Finland, Island, Norge och Sverige. Totalt är det 66 olika konstnärer som ställer ut och antalet konstverk är 111. Här finns tavlor, skulpturer, textilier och mycket annat. I de guidade visningarna berättar en utställningspedagog mer om konstverken och konstnärerna som skapat dem. Ta tillfället i akt och lär dig mer om den samtida nordiska konsten.

Under januari, februari och mars arrangeras inte mindre än sex guidade visningar. Och söndag 3 april blir det en specialvisning med flera av de utställande konstnärerna på plats. Det finns endast ett begränsat antal platser vid varje visning. Du anmäler din närvaro i biljettkassan innan du följer med på visningen (det gäller även dig som har fri entré med Kulturkortet). Den guidade visningen ingår i ordinarie entréavgift.

Guidade visningar i januari
Torsdag 20 januari 18.30
Lördag 29 januari 14.00

Guidade visningar i februari
Torsdag 10 februari 18.30
Söndag 27 februari 14.00

Guidade visningar i mars
Söndag 13 mars 15.00
Lördag 19 mars 14.00

Specialvisning med konstnärerna i april
Söndag 3 april 13.00–15.00

Att hålla avstånd är att visa omtanke
Tänk på att hålla säkert avstånd till andra besökare under visningarna. Besök inte Dunkers kulturhus om du känner dig sjuk eller har symtom som kan vara tecken på sjukdom. Mer information kring covid-19 och vad som gäller vid besök på Dunkers kulturhus finns på dunkerskulturhus.se.

Vad: kombinera nöje med nytta
När: januari, februari, mars och april
Var: Dunkers kulturhus
Pris: de guidade visningarna ingår i ordinarie entré, fri entré med Kulturkortet

Lämna en kommentar