Har du koll på dina rabatter med Kulturkortet?

PS
Paul Svensson

Vad sägs om 40 procent rabatt på entréavgiften? Eller 20 procent på en danskurs? Ta bort 20 kronor från biobiljetten och ytterligare 70 kronor från en konsert. Med Kulturkortet har du inte bara fri entré till Helsingborgs kulturhögborgar, du har också mängder med fina rabatter hos våra samarbetspartners.
Har du koll på dina rabatter?

Kulturkortet handlar inte bara om fri entré till Dunkers kulturhus, Fredriksdal museer och trädgårdar, Kärnan, Sofiero och Helsingborgs Idrottsmuseum. Det handlar lika mycket om rabatter i vår kulturbutik, på biofilmer, danskurser, konserter med båda kända och mindre kända artister, samtal med Sveriges nöjesprofiler, teaterföreställningar och om det där goda fikabrödet och koppen kaffe.

Och på tal om fikabröd kan du faktiskt använda ditt kulturkort för att få tio procent rabatt på notan både på Dunker Bar & Matsalar och Fredriksdals trädgårdskafé. Och nu när vi ändå är på Dunkers kulturhus och Fredriksdal är det passande att berätta om övriga rabatter du har här. På Fredriksdal har du 15 procent rabatt på allt i entrébutiken och tio procent rabatt på allt som växter hos Flora Linnea. Passa på att skaffa något nytt grönt med rabatt till dina rabatter inför vårsäsongen. På Dunkers kulturhus har du alltid rabatt på de flesta arrangemang som anordnas i huset. Det kan till exempel vara en konsert, ett samtal eller en intressant föreställning som får dig att tänka till ordentligt.

Du får värde för dina pengar med Kulturkortet. Och nya upplevelser som i sin tur genererar minnen som du har med dig hela livet. Vi arbetar ständigt för att hitta fler samarbetspartners. I dag får du bland annat rabatt på biobiljetterna på Röda Kvarn, entréavgifter på olika museer både i Helsingborg och Helsingör, danskurser, humorkvällar, shower, båtturer över Öresund, föreställningar på Helsingborgs stadsteater och till konserter med Helsingborgs symfoniorkester på konserthuset.

För att du inte ska missa vilka rabatter du faktiskt har rätt till har vi samlat ihop alla våra samarbetspartners på ett och samma ställe på vår webbplats. Här kan du läsa mer om alla fördelar och rabatter som du har med Kulturkortet. Otroligt smart. Och praktiskt.

Vad: Rabatt med Kulturkortet
När: 2020
Var: Helsingborg och Helsingör
Pris: Rabatterna varierar från plats till plats

Lämna en kommentar