Hjälp oss hjälpa Musikhjälpen hjälpa barn!

HW
Henrik Wilhelmsson

Musikhjälpen är igång för fulla muggar. Årets tema är ”Barn är inte till salu”. Givetvis är Kulturkortet med och stöttar detta fina initiativ. Så supporta Campus Helsingborgs Musikhjälpen-satsning genom Stampus FM och buda på vår Kulturkort-goodie-bag med finfint kulturellt innehåll som ligger på deras auktionssajt. Kulturkort och konsertbiljetter är bara något av innehållet. 

Campus Helsingborg hörde av sig inför årets Musikhjälpen och undrade om vi ville vara med och hjälpa deras Stampus FM samla in pengar. Då årets tema är ”Barn är inte till salu” var det självklart för oss att ställa upp. Våra representanter Dennis Nilsson, pressansvarig, och Göran Svensson, projektledare, var och besökte deras bur innan idag och pratade om Kulturkortet och Kulturtant-kampanjen och lämnade över vår goodie-bag, som man kan buda på.

– Det var självklart för oss att ställa upp när Campus hörde av sig om vi ville skänka något till deras Musikhjälpen-kampanj. Det vi skänkt till budgivningen är i och för sig inte så mycket men många bäckar små, som man brukar säga, säger Sophie Giescke Linné, PR-ansvarig på marknad och kommunikation på Kulturförvaltningen.

Buda på vår Kulturkort-goodie-bagSå kom igen nu och gå in och buda på vår Kulturkort-goodie-bag. Dels bidrar du till arbetet med att minska handeln med barn, dels får du som budar högst ett fantastiskt fint kulturellt paket. Vad sägs om två Kulturkort, till dig och din respektive eller vän, varsin biljett till konserten med The Forbidden Orchestra på Dunkers kulturhus 26 april. Vidare ett par biljetter till rock-gig med lokala Abra Chadabra och Pretty Fucked Up på Rockbåten 2 juni. Utöver detta fina blir det en del litteratur samt lite hipp Kulturtant-merch. Exakt vad detta består av får du först veta om du budat högst. Men allt innehåll motsvarar ett värde om minst 1400 kronor.

Här kan du buda på vår Kulturkort-goodie-bag

På StampusFM.se kan du lyssna på Campus Helsingborgs radiosändningar. Följ med fördel även deras sändningar och få mer information via deras Facebook-sida: https://www.facebook.com/StampusFMDen officiella hashtaggen för Musikhjälpen 2017 är: #Mh2017