Höstöppning på Stadsteatern

Något av det bästa med hösten är ju att stämma träff med en kulturtantsvän för en mysig teaterkväll. Stadsteatern rivstartar säsongen 2018-2019 med höstöppning den 22 augusti.

Denna kväll vill du inte missa. Det är här grunden läggs till din teaterhöst. Det visas kortare scener från kommande föreställningar, intervjuer, dans och mer samt att du kan mingla med skådespelarna och teaterchef. Det är en mycket spännande teaterhöst som ligger framför oss med alltifrån musikal till dockteater för barn till relationsdrama. Till och med Knutpunkten, den mest omdebatterade byggnaden i stan får vara med.  Flera samarbeten med andra teatrar startas, bland annat ett med Malmö Dockteater.

Presentationen är gratis och ingen föranmälan krävs, men kom i tid då antal platser är begränsat. Det kommer lottas ut biljetter till den kommande säsongen och erbjudas 50% rabatt på utvalda föreställningar och datum.

Även om du inte är en de lyckliga vinnarna så har du alltid en fin rabatt till Stadsteaterns föreställningar med Kulturkortet, nämligen 70 kronors rabatt på både Storan och Lillan.

Lyssna in när teaterchef Kajsa Giertz berättar om teman och vad som ligger till grund för årets teaterhöst:

Vad: höstöppning på Stadsteatern
När: 22 augusti 18-20
Entré: fri entré

Lämna en kommentar