Humorshow i Helsingborg med Martin Svensson

PS
Paul Svensson
Komedi

Martin Svensson är en av Sveriges mest bokade komiker. Vid sex tillfällen i oktober uppträder han live på Dunkers kulturhus i Helsingborg med sin nya humorföreställning Väsentligen frisk. Med Kulturkortet får du fin rabatt på biljetten till showen.

Med fler än 3 000 föreställningar bakom sig är komikern Martin Svensson ett aktat namn på den svenska humorscenen. Nu när han har passerat 60 år är det dags för en ny liveföreställning som handlar om att vara äldre. Eller i Martins fall, alla nya möjligheter som kommer med åldern. För han är trots allt väsentligen frisk, han är klokare och har mer tid över för festande och att resa. Å andra sidan för stigande ålder även med sig en rad nya utmaningar och frågor om hälsan, vilket är grundstommen i humorföreställningen Väsentligen frisk.

Köp biljetter online
Om ett gott skratt förlänger livet ska du absolut inte missa möjligheten att få ett par år extra nu när komikern Martin Svensson är ute på höstturné med sin nya komediföreställning. Martin uppträder på Dunkers kulturhus i Helsingborg 17, 18, 19, 24, 25 och 26 oktober. Föreställningen är cirka två timmar. Biljetter köper du online via Ticketmaster eller till fots i entrén på Dunkers kulturhus. Ordinarie pris är 295 kronor. Med Kulturkortet har du rabatt och betalar endast 250 kronor.

Om Martin Svensson
Martin har varit aktiv som professionell komiker i Helsingborg i mer än 25 år. Hans tänkvärda igenkänningshumor lockar oftast både till skratt och eftertanke. Tidigare komiska fullträffar inkluderar bland annat showerna Femtio frånskild och förvånad samt Selfie – en skev självbild.

Köp biljett

Vad: Väsentligen frisk med Martin Svensson
När: 17, 18, 19, 24, 25 och 26 oktober 19.00–21.00
Var: Dunkers kulturhus, Teatersalen
Biljettpris: ordinarie pris 295 kronor, 250 kronor med Kulturkortet

Foto: Niklas Lydeen