Hx – Helsingborgs sommarfest

Sundet bildar fond för femte upplagan av Hx. Den 3 till 4 augusti är det äntligen dags för årets Hx-festival! Festen äger rum från Hamntorget i centrum till Fria Bad i norr. Den stora musikscenen är placerad på Gröningen och längs hela det havsnära festivalområdet erbjuds besökarna olika sorters mat, musik i skiftande genrer och roliga aktivitetsområden för såväl barn som vuxna.

  • Årets program bjuder på en härlig blandning av mat, musik och aktiviteter. Och bäst av allt: det är gratis! Två dagar fullspäckade med aktiviteter och konserter för alla som vill vara med, säger Nathalie Jarnhäll, projektledare för Hx.

Under årets mysigaste och tryggaste fest hittar du något för både stora och små. Gator och torg fylls med klassiska marknadsknallar, kända artister och en mängd lokala föreningar som erbjuder olika aktiviteter! Njut av tivolits snurriga karuseller medan några av Sveriges käraste artister får publikhavet framför scenerna att sjunga med. Dagen lång kittlar doften av de lokala krögarnas läckerheter dina smaklökar. Ta chansen att hitta nya och gamla vänner när solen går ner och staden lyses upp av stämningsfull glädje.

Välkommen till Hx – Helsingborgs härligaste sommarfest.

VAD: Hx-festivalen, Helsingborgs stadsfest
VAR: Från Hamntorget i centrum till Fria bad i norr
NÄR: 3-4 augusti
GRATIS FÖR ALLA!

Lämna en kommentar