Intimt med Traveling John

Fideli Österström

Snart är det dags för årets andra konsert i serien Jag var där. Ett intimt konsertformat med endast 65 platser som bjuder in artister som ännu inte slagit igenom. Torsdagen 14 mars intar Traveling John scenen i konsertsalen i Dunkers kulturhus.

2010 hoppade John Dunsö av bandet Billie the Vision and the Dancers och satte sig på ett flyg till andra sidan jordklotet. John hade haft en dröm om att skapa ett soloalbum och åka på en längre resa. Han slog två flugor i en smäll. Genom nedslag i både Nord- och Sydamerika blev han berikad med både nya erfarenheter från nya platser och möten med nya människor. Influenser som senare skulle bli grunden för hans musik. Detta tillsammans med inspiration från artister som Paul Simon och Bob Dylan ackompanjerade av toner från Johns ständige följeslagare (gitarren) blev slutligen ett album.  Och nu kommer han således till Dunkers kulturhus.

Missa inte att se John Dunsö i det lilla formatet innan han slår igenom. För visst vill du kunna säga att du var där, innan alla andra också gör det?

Den här delen av hemsidan visar innehåll från YouTube. Genom att fortsätta godkänner du GDPR och Sekretesspolicyn.

Vad: Konsert med Traveling John
Var: Teatersalen på Dunkers kulturhus
När: 14 mars klockan 19:00
Pris: 165 kronor med Kulturkortet (ordinarie pris 195 kronor)

Lämna en kommentar