Isabella Lundgren hyllar Judy Garland

PS
Paul Svensson

Det är vid regnbågens slut som drömmar slår in. Onsdag 26 april uppträder jazzartisten Isabella Lundgren på Dunkers kulturhus med sin hyllningskonsert till Judy Garland. Konserten har hon passande nog döpt till Over the Rainbow. Med Kulturkortet får du 100 kronor rabatt på entrébiljetten.

Från klarblå himmel till mörkaste avgrund. Judy Garlands intensiva karriär involverade det mesta och det har jazzartisten Isabella Lundgren tagit vara på. I den här hyllningskonserten tittar hon närmare på en av Hollywoods mest ikoniska stjärnor och presenterar en konsert på temat framgångens baksidor och om musikens helande kraft. Med sig på scenen har hon också Carl Bagge på piano, Niklas Fernqvist på kontrabas och Daniel Fredriksson på trummor.

Isabella Lundgren slog igenom 2012 med albumet It Hade to Be You. Hon har mottagit flera utmärkelser och priser samt nominerats till en Grammis 2016 (Where is Home) och 2020 (Out of the Bell Jar).

Ordinarie entré är 350 kronor. Med Kulturkortet får du fin rabatt på biljetten och betalar endast 250 kronor. Biljett köper du online via ticketmaster.se eller i entréshopen på Dunkers kulturhus.
Passa på att förgylla en helt vanlig onsdag med en tur över regnbågen tillsammans med Isabella Lundgren och Judy Garland.

Vad: musik över regnbågen
När: 26 april 19.00
Var: Dunkers kulturhus, teatersalen
Entré: 250 kronor med Kulturkortet, ordinarie pris 350 kronor