Jag var där: Linda Bonaventura 12 september

PS
Paul Svensson

Torsdag 12 september inleds säsongens Jag var där på Dunkers kulturhus. I höst kommer tre artister att spela i det lila, intima formatet. Först ut är Linda Bonaventura som kör igång klockan 19.00 i teatersalen. Med Kulturkortet betalar du endast 165 kronor för en konsertbiljett. Under hösten kommer även Frida Braxell och Victor Furbacken till Dunkers för att spela sin musik i Jag var där.

Dunkers musikserie Jag var där rullar igång för tredje säsongen. De två tidigare säsongerna har varit populära. Konceptet bygger på spelningar i det lilla formatet med endast 65 platser. Artisterna som spelar är alla nära sina stora genombrott och det här kan vara sista gången du kan få höra dem uppträda på en sådan liten scen. Atmosfäriskt är bara förnamnet.

Säsongen inleds torsdag 12 september med Linda Bonaventura. Hennes musikstil beskrivs som lekfull och ändå med ett stort allvar i grunden. I hennes musik behandlas livsval och stora existentiella frågor. Hon har fått bra omdömen från kritiker som beskriver hennes musikstil som en blandning av Steve Nicks och Kate Busch. På detta adderar hon även lite härligt vemod från Västerbotten och siciliansk dramatik.

Passa på att förgylla en helt vanlig torsdagskväll med något speciellt. En konsert i det lilla formatet med en artist som sjunger vackert och vars texter är otroligt stämningsfulla. Ordinarie pris är 195 kronor per biljett, med Kulturkortet betalar du endast 165 kronor. Konserten har fri sittning och för att göra spelningen ännu mysigare är det barsittning som gäller.

Biljetter köper du i sedvanlig ordning till fots på Dunkers kulturhus eller online via Ticketmaster. Tjuvlyssna lite på Linda Bonaventura här nedan.

Den här delen av hemsidan visar innehåll från YouTube. Genom att fortsätta godkänner du GDPR och Sekretesspolicyn.

Vad: Jag var där: Linda Bonaventura
När: 12 september klockan 19.00
Var: Dunkers kulturhus
Pris: 165 kronor med Kulturkortet, ordinarie pris 195 kronor

Lämna en kommentar