Jag var där, precis som alla andra…

Fideli Österström

Ändå går det bara in 75 personer på Dunkers spelningar i musikserien ”Jag var där, precis som alla andra”. Hur går det ihop egentligen? Det gör det inte. ”Jag var där, precis som alla andra” är ett helt nytt koncept på Dunkers kulturhus som bygger på en unik serie med tre intima spelningar, i tre olika genrer, med artister som är nära att slå igenom. Med Kulturkortet får du hela 240 kronor rabatt när du köper entrébiljetter till samtliga tre konserter.

Det här kan vara din enda chans att se artisterna i det lilla formatet innan de intar de stora scenerna världen över. Platserna är begränsade och trycket är högt så passa på att köpa din biljett redan nu. För visst vill du kunna säga att du var där, när du vet att alla andra inte var det?

4 oktober 19:00
Leila Abdul-Rauf

Ett drömskt musiklandskap med inslag av elektronik, akustiska instrument och ljudeffekter. Leila Abdul-Rauf är musikern och kompositören från San Fransisco som spelat i tunga metall-band men som soloartist funnit sin egen väg. Hennes unika stil kan bara kategoriseras som drömliknande konstmusik där tid och rum destilleras ner till vad som är kvar av avlägsna minnen och dolda känslor.

26 oktober 19:00
Amanda Ginsburg

Musiklegenden Nils Landgren beskriver svenska jazzsensationen Amanda Ginsburg som en riktig stjärna med total närvaro och med självklar musikalitet. Under 2017 blev hon nominerade till ”Årets nykomling” i Jazzkatten på P2. Amanda har redan fått skivkontrakt och släppte sitt första album, ”Jag har funderat på en sak”, under 2018 där den hyllade singeln ”Flykten från vardagen” finns med. Passa på att se henne på den här lilla spelningen innan de stora scenerna väntar.

15 november 19:00
Wendy McNeill

Kanadensiska Wendy McNeill, som numera är bosatt både i Sverige och Spanien, har en unik musikstil som närmast kan beskrivas som en blandning av kabaré, pop, dragspel och musikaliskt berättande. Wendy har turnerat över hela världen, medverkat i indiefilmer, dans- och teaterproduktioner och släppt fem album. Det stora genombrottet är här och Wendys musik och vilda berättelser kommer verkligen till liv under livespelningar.

Vad: Jag var där, precis som alla andra
När: 4 oktober, 26 oktober och 15 november
Var: Dunkers kulturhus
Pris: 165 kr med Kulturkortet, ordinarie entré 195 kr. Köp biljetter till samtliga tre konserter med Kulturkortet för endast 345 kr (du sparar 240 kr)

Lämna en kommentar